Single sign on

Medewerkers hoeven voortaan slechts één keer in te loggen en krijgen daarmee toegang tot alle applicaties die aan de desbetreffende medewerker beschikbaar zijn gesteld. Dit zonder dat er extra wachtwoorden benodigd zijn. Wanneer je als beheerder een medewerker verwijderd, wordt ook automatisch de toegang tot de desbetreffende applicaties uitgeschakeld. Zo voorkom je dat ex-medewerkers toegang blijven houden tot je systeem.

Wij staan voor je klaar. Onze coaches helpen je zo snel
mogelijk toekomstbestendig te worden.